۱۳۹۱ اردیبهشت ۷, پنجشنبه

کشک و پاستا


 مواد لازم :
پاستا فوسیلی   ۵۰۰ گرم
کشک        ۳ قاشق غذا خوری سر پر
پیاز          ۳ عدد درشت
سیر          ۴ حبّه درشت
نعنا خشک     ۲ قاشق غذا خوری
سیب‌زمینی    ۲ عدد متوسط
لوبیا قرمز کنسروی    ۱ قوطی
زرد چوبه و نمک و فلفل     به میزان لازم


می‌دونم که از شنیدن این اسم تعجب کردید بله کشک و پاستا ! پاستایی متفاوت وبسیار خوشمزه هست پیشنهاد میکم امتحان کنید . 
طرز تهیه :
پاستا طبق دستوری که روی بسته خودش نوشته بجوشانید . سیب‌زمینی‌ها را مکعبی خرد کنید سپس آبپز کنید . پیاز را خلالی کنید و سرخ کنید سیر را هم خرد کنید به پیاز را اضافه کنید تا سرخ شوند .


 زرد چوبه را ریخته وسپس نعنا خشک را هم اضافه کنید بعد کشک را با کمی آب سرد رقیق واضافه کنید همه را با هم خوب مخلوط کنید وقتی که کشک گرم شد پاستا آبکش شده وسیب زمینی‌ پخته شده و لوبیا قرمز را اضافه کنید نمک و فلفل را ریخته کمی‌ آب بریزید کمی‌ فرصت دهید تا جا بیفتد به همین راحتی و خوشمزگی !!! 



۴ نظر:

  1. ها ها عارفه جون نمیری با این توضیحت :)))))))
    پسر خاله :)))))))
    جالب بود مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت بشم گیلدا جون . خواهش می‌کنم عزیزم .

      حذف
  2. چ با قدر جالبه. این غذا ب درد من تنبل میخوره. 😉😉😘😘

    پاسخحذف
  3. خیلی جالب بود عارف جون ،دستتون درد نکنه . باید خوشمزه باشه . ممنون

    پاسخحذف